Миналата година бретоните бяха навсякъде, но в доста по-обрани форми и

...
Миналата година бретоните бяха навсякъде, но в доста по-обрани форми и
Коментари Харесай

Прическа медуза е новият хит в ТикТок

Миналата година бретоните бяха на всички места, само че в много по-обрани форми и прически, тази година обръщаме повече внимание на по-смелите прически.

През 2022 прическата " пеперуда " беше шлагер, тъй че напълно естествено е и идната хитова прическа да бъде от същото естество. Така се появи и " медуза ". Прическата е тъкмо това, което си представяте - особена форма в горната част и дълги кичури в долната.

Какво е прическа „ медуза “?

Вдъхновена от обичайна японска „ химе кройка “ (или кройка на принцеса), медузата съчетава два типичен стила: фасул и кефал. За да имитира формата на морското творение, горният пласт е изрязан по-късо и отмерено към главата като класическата форма от едно време „ чиния “. Междувременно оставете долния пласт дълъг, тъй че да наподобява на пипала на медуза.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Nahjee (@oknahjee)

Защо е толкоз известна?

Подобно на доста други трендове през днешния ден, стилът се наложи в TikTok. Точно както беше казусът с „ шулет “ преди този момент, прическата " медуза " ви разрешава да носите къси и дълги кичури по едно и също време, да играете с текстура, форма и дължина, с цел да персонализирате кройката по ваш усет. Съвсем наскоро видяхме Никол Кидман с сходна визия на корицата на списание Perfect.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от (@kiisutiramisu)
 5 вълшебни извършения за стягане на корема
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР